Wednesday, 14 September 2011

N E W P O S T

O M G ! cool! baru perasan yang actually this is my blog. la kenapa macam dah bersawang? #cakapdengancermin. haish al-maklumlah sekarang ter-sangat-lah-busy dengan all those thingy yang memang buat hidup nie jadi serabut-sealam-semesta. sorry guys sebab takde intro terus masuk isi. sah failed BM kalau buat essay macam nie. ^^ lepas raya terus je terus lost takde update takde ceritas takde benda. antara sebabnya : 

*after raya terus exam
*busy study and study and Z Z Z Z z z z z
*banyak bendas and kerjas yang kena buat
*and banyak lagi reason kenapa tibatiba M I A~

OK. but the real one is takde ideeeeeaaaaa nak tulis pasal apa. agak cool en kalau nak update pasal exam sebab dalam otak nie penuh dgn EXAM-PUNYA-CERITA. see... like seroiusly memang tengah blank tatau nak wrote apa. maybe kena lepas exam kena format balik otak nie baru clean sikit. and maybe lepas habis trial nie i will post a bunch of ceritas sampai nak ter-muntah baca sebab banyak sangat. i will~

Today I caught myself smiling for no reason... then I realized that I was my otak dah tak center putus fius~ lalala 


may Allah bless

meorazfar
new-post
985674213
14092011:2148