Friday, 26 August 2011

last day~

duhh, today is the last day sekolah and nowww.. dah cuti raya... macam tak percaya. i'm not crying! who say i'm crying! haha. macam seronok hari nie bila jumpa je member jerit kuatkuat 'SELAMAT HARI RAYA!!!' sampai nak pecah telinga dorang. ^^ macam seronok bila tengok budak perempuan jerit macam &%$#@ and pelukciumgelakketawa depan kelas ramai-ramai. macam seronok bila tengok all student harun-ians gelak ketawa riang ria nak cuti nak raya. and macam mana nak cakap pon dah tak tau. speechless~ anyway to all people and human being HAPPY HOLIDAY~  and have a nice day!


p/s : seriously, i'm sooo SPEECHLESS~ tak tau nak wrote apa for entry kali nie. gosh! ^^