Saturday, 21 May 2011

EXAM-dah-habis-so-pergi-mati-sahaja! ^^

Owhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Soooo sweeeeettttt! Exam dah habis. Sumpah macam tak percaya! :D
Akhirnya aku sudah terlepas azab seksaan 2 minggu exam! Gi-La TUT exam 2 minggu ! Rasa macam otak dah letak dekat dalam microwave and then kena gelek dengan tayar kapal terbang! SEMAKSAMUNSUNGGUH!
And I can't imagine yg aku tak online selama a couple of week! Hoho. Syabas Meor! :)
*Actually tu semua tipu je. jangan percaya cakap dia*
Shuh! Pergi main jauhjauh. Baiklah, my life is getting back to normal and not so normal like a skematic straight pembaris! Ok. Apa kau merepek nie pakcik. Mental aku dah tak stabil lepas jawab exam. Ok la. I going to enjoy my sweetandsaltytime with a sweetest smile on my face. :) Take care

p/s : Thanks Kharul Asri sebab sudi duduk dekat belakang aku time exam and be my 'kaunter pertanyaan'. ;D