Monday, 23 May 2011

The Damn Is....

The damn thing happen bila harihari dah dekat nak cuti semester :
  1. Bila ingat dah lepas seksaan jawab exam and tapi hakikatnya exam tak habis lagi!
  2. Bila paper KESUSASTERAAN MELAYU kena tunda dari hari jumaat last week ke hari selasa macam cibai!
  3. Bila orang lain tengah happy owh la la di da dah habis jawab exam tapi my class not finish yet! 
  4. Bila tengah seronok lepas jawab addmath yang macam rasa nak keluarkan-otak-letak-dalam-kotak dengan sivik yang rasa dah macam takde kesedaran sivik, kena pulak ceramah-tazkirah-yang-sudah-terang-lagi-bersuluh-bukan-hari- jumaat-secara-free oleh orangorang yang tak boleh nak tengok hidup orang lain tengah happy di awan biru! Lancau!
  5. Bila cuti dah nak start tapi duit still tak retireti nak simpan untuk hang out time cuti+pergi holiday sakan! Gosh!!
  6. Bila tak sedarsedar yang hidup macam luar alam galaksi serabut 'GB'
  7. Bila ada saja benda yang tak kena happen especially dah dekat cuti!
  8. Bila macammacam lagi perkara berlaku! 

p/s : Rasa macam nak nyanyi lagu tema cerita Smallville 'SOMEBODY SAVE 
       MEEEEEEEEEEEE!'